lauantai 6. helmikuuta 2010

Siirto

Tämä on hylätty versio blogista, joka on päivitetty uuteen ymmärrettävämpään muotoon tänne.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin sattumalta lukemaan tätä blogia.Vaimosi tilanne tuntuu todella kurjalta ja en lainkaan ihmettele jos tunnet hänen puolisonaan suurta hätää hänen puolestaa.
Läheiselläni ollut nukkumisen ja lääkkeiden sivuvaikutuksien suhteen samankaltainen tilanne.
Lipitorin sivuvaikutuksena saattaa esiintyä vapinaa,lihasheikkoutta,lihaskipuja jne.Läheiselleni oli apua(voit varmasti löytää kirjoituksiakin netistä em.sivarin hoidosta tuolla "vitamiinilla2)ubikinonin eli nk. Q10 vitamiinin syömisestä,em.aine on antioksidantti.Sitä suositellaan yleisesti statiineja käyttäville ,sivuvaikutusten ehkäisyyn.Se on vaaratonta,eikä sivuvaikutuksia ole.Suosittelen aloittamaan 200 mg/vrk n.kahden viikon ajan,sen jäleen 2vkoa 150mg.Jatkossa vakituisena ylläpitoannoksena 100 mg/pvä.
Sitten nukkumisasiaan ja jaksamiseen+mielialaan.
Nykyiset D3 vitamiinisuositukset ovat naurettavan alhaiset.Läheiseni oli Fysiatri Jukka-Pekka Kourin potilasluennolla,hän suosittelee kaikille Kipu/unihäiriöisille potilaille vakituisesti D3 vitamiinin käyttöä vähintään 50 mikrogrammaa/vrk(eli 2000IU)Vaikuttaa positiivisesti mielialaan,lisää lihasvoimaa ja lihasten koordinaatiota.Vaikuttaa edullisesti sydämeen ja verisuonistoon jne.lista on pitkä.
Jos kiinnostaa,kehoittaisin lukemaan mediuutisita ja esim.Tiede.fi siuilla pitkät keskustelut asiasta otsikon "Tapaus D vitamiini" alla.

Voimia teille kummallekin ja toivotaan,että asiat kääntyisivät parempaan suuntaan.´

Terveisin.U